Inskränkthet om urbota slöja

Urkund

I sin linda var hela världen en slöja

Oooh det blåste, det fladdra. Så och med upphovsrätten till er befintlighet!

Tidvarven kom och tidevarven gick, jag blev ett vi och vi med dem, i hjärtat av historiens vingslag.

Vi blev de som tidigare varit bekanta, för sådana är lättare att fånga och därmed ha. Ha i det enda man kan ha, i sin bild av verkligheten. Verklighetsbilden och djup i den är det dyraste man kan ha, så vem vill vara dyrare än nödvändigt?  There is a no-one in every here and there.

Ett spricka upp och lämna plats för det nya, det är en kostsam process men måste göras och kanske vissa är bättre rustade för att göra det rent förutsättningslöst.

Principen om att just jag ska bli snyggare och alla andra därmed erhåller en relativ förfulning, det är principen om smink, eller hur du manipulerar de svaga genom att stampa på de fula, visst låter det ädelt och civiliserat mina damer och herrar. Sedan må man med gott mod inbilla sig att det handlar om att stärka sin självkänsla eller något annat, när det i själva verket inte kan handla om det utan snarare att lura världen och ta bort en bit av verkligheten vilken sedan återsänds som en del i ett synnerligen tvångsmässigt och dominant maskeradspel som ingen egentligen vill erkänna. Ja välkommen till Make-Up, den pågående stand-up komedin som inte ens är speciellt rolig, självdistanserad, nyttig eller på något sätt föranledd av andra världen än att se bättre ut själv, tack vare alla andras relativa förfulning.

Att slå på de svagare är alltid ett ganska lätt arbete men saknar inte alls komplikationer, den som vill kan säkert lätt förstå varför det är viktigt för män att ha höga lönar och tjäna så mycket som möjligt rent generellt och varför män lägger ned mer energi på just den punkten än kvinnor. Raderna ovan är också själva kärnan i det som skyttegravsdebatterna nogsamt undviker. För annars måste ju även den västerländska kulturen inse sin tvångsmässighet i rollstereotypernas ikonografiska ffiffel och bågspel, där verkligheten rivs i stycken pga av särgruppernas personliga intressen av att föra någon bakom ljuset och själv bli en backlight beauty.

Cirkelns kvadratur

Kallas det Strip Tease? Är det så verkligheten kom att bli till en striptease inför de olika intressegruppernas egenpåtagna fingerfärdighet inför det världsliga spelet: ficktjuvarna på nudistlägret? -Ack, Seo hör på detta Seo hor. Djup tid förgången. Proteinpulver i dina havrekex.

Vilken skökelse av den gemena gubbhora, ve odåga! Vilket omått av herraväldeslös urkund

 

En tanke på “Inskränkthet om urbota slöja

  1. Pingback: Urbota Inskränkthet står emot Kvalitativ SEO | SEO Google @ Spotlife

Lämna en kommentar