Silvergrå spegling i skuggan av en handlings reflektion

Med den silvergrå skuggan från det blå repet – den personliga dogmanDogman får spegla sig själv jag finnsinte men känner ditt innersta och fölrstår din vilja till tunnelsyn

Underlag till skillnaden

Underlay to the difference in power & Poverty

De antar själva offrets hållning, och blickar sedan på sig själva med en tänkt helhetsbild från offrets ögon, vilket ger en nettomaximering av helheten i att se sig själva från andras ögon och socialisera med sig själva som den ultimata maktfaktorn.

+ en märklig kärlek till att koreografera avstånd av rörelser i tid, som ett himmelsk radband av militär kateketisk skatteskala.  Koreografera dina beat tills hjärtat visparmilitary-pacecounter

Military pace counter

Nude Figure Delaware docka sin stegring tom – takykardia. Ovan SEAL paraphernalia för den militära dockskåps fantasten. Repet och knutarna, på något sätt också en logik i att stegvis bocka av dem….

Vreden är outsäglig

Lisa Holms pappa anklagar sig självt skriver Svd, kanske är det alltid det mest naturliga att göra. För något kunde man eventuellt kanske ha gjort något annorlunda. Tja visst är det sant! Men ändå så kan det aldrig vara sant! För efteråt går ingenting att göra, lagd handling ligger och betraktar vi tesen ovanför så ser vi att det som Lisas pappa verkligen gjort är att vara med och skapa en lycklig dotter full av liv, med god markkontakt.

Gärningsmannen skulle nog ganska klart inte ha valt någon som själv ville dö och därmed varit dess förlängda hand som handling betraktat. Nej, vad Lisa Holms pappa gjort är bisarrt nog ett bra och starkt jobb med sin unga flicka som just denna dag är på väg ytterligare ett steg ut i livet. Faktiskt ingen ung flicka utan en ung dam.

Det är inget konstigt med det, det konstiga ligger i att någon är på jakt efter att se sig själv som mäktig ur andras ögon konstruerar en metod för just det som ingen himlar med ögonen åt. Genom att binda för både näsa och mun och ett öga, så återstår bara den rena naturlagen för det andra ögat att se ut från.

-Att se rakt in i tunnelsynen på sin mäktige mästare.

Jamenar ställ frågan därifrån. -Hur kan någon annars på momangen få recipienten intresserad därutav och djupt följa efter som ur djupet av tunnelsynen som naturlag?

Styra cyklerna

Men sexuell handling? Tja ett mord är väl ändå en så antisexuell som en handling någonsin kan bli? Lisa Holms familj kanske alltid kommer att anklaga sig själva, men utifrån ser det ändå mest ut som att den största anklagelsen man kan rikta mot dem är att det gjort ett bra jobb. Vilket på det mest bisarra sätt också uppfattats av någon som njuter av att ta nektaren utav just det. Och det är nog just det som berört så många, så mycket. Livet är alltid bara ett andetag brett och ett hjärtslag djupt.

Lillebrodern som han oftast tog äran ifrån skulle just till att åka hem och makten gärningsmannen såg i sig själv rann därmed ut i sanden. Man ska ju se upp till honom. Det är så nära jag har kommit med att se något rimligt i händelsen och de tidsmässiga faktorer vi vet fanns i närområdet vid tidpunkten för händelsen och närstående förutom det som redan har nämnts i förundersökningsprotokollet.

Jo, det finns en sak till. Om Mordet på Lisa Holm ska tillfalla de sexualsadistiska brotten på grund av statistiska likheter med sådana. så saknas helt förklaring till det förhållandevis våldet mot den då redan döda. Rätt rått in i skåpet och detta menar jag är onaturligt även för en fullblodssadist som inte ger sig på redan döda kroppar generellt. Jag menar att här ser vi ytterligare ett gränsöverskridande beteende som rimligen bör vara föranlett av något och jag tror faktiskt att det är att han inte alls fick vad han var ute efter. Han är gammal Nerijus och tror att han visste allt men mötte någon som visste att hon inte visste allt och gjorde just detta väldigt väl. När marken sedan försvinner för bägge så är det inte alls säkert vem som är starkast.

Hon såg på honom och han såg på henne, men båda visste nog vem som var starkast och vem som måste ta till fysisk övermakt som ett enda sätt, men det är ju just sådant som bara den verkligt svage tar till i sitt ultimata övergrepp.

Slår starka män kvinnor?  och så vidare

Vilket helvete för familjen att vara med om, rättegången verkar heller inte kunna ge dem den enda strimman av hopp till förklaring, hur och varför. Från den enda som verkligen vet. Mest smaklöst blir det nog ändå när kannibalen tar sig rätten att rösta i namnet på den han just ätit upp och rapar ur sig att han känner medkänsla och säger att han själv har en dotter. Som han dock inte vet vart hon bor, kanske man ska tillägga.

—————————————————————————-

Bilderna nedanför behöver inte nödvändigtvis ligga i linje med ovanstående

Skugga med fötter på

I skorna av handlingens skugga & hur underlagen möter

Speglad upp i det silvergrå

En silvergrå spegling av korsvägar & korsfarare

I lustgårdens ark

Mustig väl mustigt

Ryska dockor

Konsekvensen fångar drivet via skuggan

Skugga är ibland bara ett uttryck för frånvaron av ljus och en svagare reflektion

Men dör du då ska jag rädda livet på dig Jag räddar livet på dig & jag tar livet  på dig, snacka om makt

Ge ditt innehåll

 Dricka för sin självbilds skalle och skull

Raka vägen till din spegling

 Raka vägen till din spegling av mig

Håller masken är ute och fiskar spelar bakom flötet

Håller masken, letar efter bästa masken att hålla inför fisketuren och att hålla i spöet och spela bakom flötet.

angripen av sin egna garderob eller angriparens garderob

 Garderoben av oklädsamma bevis fångar bäraren till slut med sin kropp

barbariska lockelsen permanent

 Motiv i silvergrå förstärkning kastar lång skugga som frånvaron av ljus

Ryska dockor

Vet inte alls va

Sug perspektiv Många linjer av gravitation i ett sådant perspektiv & visst suger det på ett sällan skådat sätt.

Särarter man aldrig blir klyftig på

Kanske kan vi aldrig heller bli klyftiga på detta.

Slagfärdig och stark

Ibland kanske man kan vara glad för att inte förstå ….

Tycker det finns en del som tyder på att vad nerijus gillar inte bara på facebook utan även på youtube har ett större mått av grafiskt intresse för händelsen, från Robins video där något cirkulerar i slangar runt henne till ”Min omhuldade” där en person binds för huvudet tills bara ett enda öga återstår att se utifrån.

En kluckande klunk djup

diss assembler

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s