Urbota Inskränkthet

Urbota (Urbota Inskränkthet)

är ett litet ovanligare gammalt svenskt ord med en liten speciell betydelse och historia.

Urkund till Urbota inskränkthet

Ungefär som urkund, men vilka tänker väl i dag på vem som definierade sig själv som urkund och hur det gick till, eller hur det kom sig att någon definierade andra som hora och därmed själv bar urkunden därtill. Dock så fanns det en finess med definitionen och definierandet – Det var nämligen att den som bar urkund samtidigt försåtminerade den språkliga logiken på följande vis att denne kunde kalla andra hora men själv vara oskuld, även om bägge gjort motsvarande sak.

Ack det urbota är något speciellt, ungefär på samma vis såsom urkund. Så fräsom därtill och förlora herraväldet och låt historiens vingslag för en skön stund smeka denna insikts funt.

 

Inskränkthet

Kanske för de stora flertalet inte behöver någon vidare eller större förklaring utan kan gestaltas med en flödeslogisk förlamning. Vattnets förunkning.

 

Urbota Inskränkthet

Urbota Inskränkthet

Kan således betyda den övermäktiga gubbhoran tro på sin egna förmåga att definiera vad som helst och att allt ska stillatigande lyda horgubben bara för att denne anser sig ha urkund och därmed på ett lite indirekt vis definierat sig själv som oskuld. Vilket får intressanta effekter när denne gör samma sak som andra men ändå behåller sin oskuld.

Mest intressant är nog ändå den känslomässiga kylan som uppstår när gubbhoran ser sig förvånad omkring och undrar varför människor omkring blir sneda och slår ut med armarna som en hysterisk gubbhora brukar göra när verkligheten kommer på tal.

-Tja, folk kan väl bli sneda för att något är skevt, visste du inte det gubbhora?

Urbota Inskränkthet

Spöklik som en gångare med föregångare i sömnen så ser vi bara att läsa de vågor vilka andra i tiden inte tagit upp utan lämnat av. Vi ser därför bara det icket upptagna vågorna från den tid som lämnat oss alla för alltid.

Kungabloggen Urbota Inskränkthet

Så vad kan man egentligen säga till & om de ofta färdigtuggade prefabrikaten av åsiktersgrunder att tala om utmed rampen av sin egna stappling utmed tidens kanter och den definitiva styv-moderligheten hos Rigor Mortis, allas vår svärmor stelheten i det längre loppet

Eva & Madonnan i Grunden och hennes egenskaper

Med karta och Scoop kommer inga nyheter för den som läst släktutvecklingen i den heliga boken. Inaveln är därmed helig men också den lösaktiga madonnan i en och samma figur.

https://i0.wp.com/adhd-npf.com/wp-content/uploads/Den-bibliska-sl%C3%A4ktkartan-med-Adam-och-Eva.gif

Eva Livet

I Grunden skapades människan av inaveln och Eva hade sex med 6 generationer i rak nedstående led, eller så är bibeln den egentliga urtypen av filosofisk inavel i bred och djup förening. Det krävs mod och skicklighet plus en storartad precision i selektivt urval att missa att Hevva eller Eva betyder liv på hebreiska liksom Adam och Adama betyder jord eller jorddamm. Vilket om inte annat blir uppenbart när allt är över. Av jord är du kommen Adama.

Nu skall alla dessa ord till minnen vara.

https://i0.wp.com/adhd-npf.com/wp-content/uploads/Jesus-h%C3%A5rda-skolning-i-reklam-leran-och-konsten-att-marknadsf%C3%B6ra-6-generationer-av-incest-som-m%C3%A4nniskans-heliga-historia.gif

Sex generationer helig inavel

Helig skit gud!

-Vad tänkte du på?

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s