Styrkan i Att veta att man inte vet allt

Det är något man kanske vet som mest när man också är ung i ämnet. Nykomling på jorden i orden relativt sett. Det är också där man nog har som mest potential att tillföra.

Guy in Sandal at the beach crush in a Rock to cliff crush in a stone to maccadam and sand in asphalt to grip

Lisa har en generellt låg tyngdpunkt och bra balans, hon Vet att hon inte vet allt. Nerijus har andra tankar om sig själv. Vilket sammanfattat kan göra henne till starkare än han kunde förutsäga med reaktioner han inte kunde gissa. Mentalt var han inte förberedd på Judo i sin egen Dojo. Hon förutsäger honom och hans avsikter, hon är hemma på golvet i den meningen att hon är extremt grundad där, man kan kalla det blyg eller vad som helst. Men det hon gör är välgrundat.

Han vill ju åt kontrollen över hennes kropp och liv, och hon vet det. Han försöker dölja sina avsikter, vill inte bruka våld eller annat, bara stå där med en nolla i munnen och se kasslertrådarnas oefterhärmlighet söka sig tillrätta i kraften av hennes egen tyngd. Och rent mentalt tror jag inte att han kan vinna. Han kan på sin höjd ta hennes underlag, vilket också är vad han gör.Lisa Holm

Den lilla unga Lisa må vara söt eller precis vad som helst men någon spratteldocka är hon inte och hon gör nog heller inte vad Nerijus förväntar sig eller vill. Vilket jag gissar är anledningen till den ytterst köttigt våldsamma hanteringen av hennes kropp. Han förlorar och han vet det. Mycket av det hela är ett spel på ett mentalt plan även om det bara är spår av det köttiga som återstår. Att han tvingar sig på henne gör inte saken annorlunda för hon är arkitekten och han snickaren, även om bägge saknar formella examina.

Lisa ser ut
 Hon är ung och vet att hon inte vet allt, han tror sig veta och äga så mycket mer.
Ett sista sms med två bokstäver Nu.
Jag läser det som nålad symaskin i vägen och bara en medveten spräckare kan låta gatan komma i vägen, bra kontakt i kurvan hela vägen. En fullständigt osannolik otur. Det är fortfarande svårt att förstå att det gick. så.
Hemsida

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s