Back Flash stäng ögonen och skrik WC!

Du Janne Back flash, är det tillåtet att vara lite tvärtom och säga som det är? Anime … Java dåva

Ehandel i Sex, Mord, brott med detaljer. Ett reklambaserat företag med etiketten ”fritt ord” vilket självklart är en ren lögn. tvärtom uppmuntras censur. Låt mig visa hur.

En vänlig själ lät oss ta del av detta …

Dag efter dag låter förekommer i flera av de trådar som observerats en rad inlägg som enbart bär censurens vittnesbörd. De är helt utanför ämnet, saknar relevans och underlag helt och hållet och bygger på en lögn enbart ämnad att misskreditera och tysta. Rena censurverkan, så klart. De får stå kvar trotts att de sedan länge är rapporterade. Varför? för att de fungerar så klart!

utanför ämnet osakligt och osamt ämnat att censurera

Betalt per klick, sa du Back Flash Janne?

Det är intressant för det är precis tvärtom. FlashbackÄgaren till som gör pengarna, och detta görs per klick. Men skriver man det in ett inlägg så försvinner det med en gång, eller efter en tid mer i lönsam skymundan.

Numera är det inte ens tillåtet att ta upp vem som tjänar mest pengar på mordet av Lisa Holm i ämnet på mordet av Lisa Holm. Alltså ett mords oftast mest relevanta incitament. Och detta är så klart bara för att i hela landet Sverige är det nog just Flashback som tjänar pengarna och det görs per klick.utanför ämnet osakligt och osamt ämnat att censurera

Intressant yttrandefrihet!
Flera får får ta emot osanningar och de får stå kvar helt utan åtgärd. Menar moderatorerna att de är sakliga? har någon som helst typ av underbyggnad? eller något annat syfte än att nedvärdera skribentens närvaro och underminera värdet av dess ord? Tillför de ämnet något? Går de att bemöta? Har de ett värde enbart genom sin klart utpräglade förtalsverkan ett mycket praktiskt censurmedel?

Eller är det mer relevant med den som tjänar mest på ett mord, när det gäller att diskutera det mordet? Flashback har här återigen visat vad som gäller och det är backlash och rätten att sprida skit, och visst fan tar de betalt per klick.

Överjaget Underlivet

Skakad och Störd

Betalt per klick – Det är Back Flash det – Stäng ögonen och skrik

Slår ned i svart och vittWC

Var det en bördig flash här eller ?

Back Flash klick

Back Flash, Per Klick? Que?

Försvann inlägget ovan med en gång tror ni?

-Ja det tog tydligen inte så väldigt lång tid, men ursprungsinlägget som inte på något vis angjorde verkligheten fick stå där väldigt länge kvar med sin enda tydliga verkan. Att misskreditera och utöva en censurerande verkan som ren mobbing. Men när lite sanning kom som svar, då åkte bägge inläggen bort med en gång. Vilken tillfällighet Janne.

Det kostar inget att vara med, för det är gratis att ge, av din tid och dina värden till Flashback och denna tid och dessa värden behandlas ganska godtyckligt som back flash. Torka dig Janne du är ett Starmark i back flash.

1 varför tillåts inlägg som bara kan ha en förtalsverkan att stå kvar dag efter dag.

2 varför kan man inte skriva om vem som tjänar mest på ett mord i tråden om det mordet? Är det inte självaste kvintessensen av censur? så vad kan vara värre?

3 Varför försvinner inlägg som tar upp att flashback tjänar mest på mordet på Lisa Holm i tråden om mordet på Lisa Holm när så mycket annat tillåts att stå kvar. Ställ inga frågor utan kom med svar.

4 Varför är det numer inte ens tillåtet att säga vem som tjänar mest på detta mordet i tråden om mordet? Gör din lönsamhet att det inte blir relevant med vem som tjänar mest på mordet?

Jan Axelsson som döljer sig bakom sin skyddade identitet på samhällets bekostnad är välkommen att höra av sig för att svara på frågorna om exemplet ovan är anmält för osaklighet och varför det ändå fått stå kvar. Samt varför den som tjänar mest på ett mord inte ens är tillåtet att nämna tråden om just detta mordet.

Oftast är det ju lättare att dölja sig bakom flera anonyma konton Janne, det sägs att du själv har en mängd av dem. Vem är jag att ifrågasätta det. Det råder en tydlig bias mellan tillåtet och otillåtet. som verkar premiera smaklöshet och extra klickanden. Varför tänker du så kortsiktigt Jan?

Nerijus BIlevicius

Nerijus BIlevicius

Janne & Nerijus de som tjänat på det hela, men aldrig skulle vara beredda att erkänna det. Så grattis era jävlar. Varför är ni så jävla hatiska? Till verkligheten, varför är det så viktigt att döda det fria ordet? På vilket sätt har ni gjort det?

jan-axelsson

Jan Axelsson

Har erbjudits att kommentera de uppgifter om bevisad censur som förekommit länge men har valt att dölja sig bakom sin samhällsfinansierade skyddade identitet. Men nu har det ursprungliga inlägget avsett att censurera och misskreditera försvunnit när det kommenterades igen tillsammans med uppgiften om vem som tjänar pengar per klick, ack vilken tillfällighet?

Vem tjänar mest pengar på Mordet av Lisa Holm?

 

Oj. vilken tillfällighet janne det är ju precis tvärtom?

Varför är det så?

När blev det så?

 

Flashback censuren och mordet på Lisa Holm

Vem tjänar mest pengar på Mordet av Lisa Holm?

Janne är det något du vill berätta?

Mordet på Lisa Holm och vem som tjänar pengar på det

Kejsarens fötter ska stå över andra och vara stabila

Den andra som tjänat pengar är också intressant i perspektivet när denna bloggen hade tusentals läsare dagligen och var helt nedsaggad med reklam från spotlife, något som skribenterna inte tjänade ett skvatt på tvärtom fick beskyllningar att ha bloggen för att tjäna pengar. Tja nu har vi blivit spottade på från två håll. De som tjänat de verkliga pengarna. Så varsegod era jävlar.

Det är väl ni som också haft störst behov av att utse en annan syndabock

3 tankar om “Back Flash stäng ögonen och skrik WC!

  1. Fy fan vad glad jag blev att läsa just detta! Många tror nog att de är ensamma om den där sublima censuren som bara verkar komma och får stå kvar på vissa inlägg. Det är så viktigt för Janne AB att ha en, ”fräscht avighet” eller vad han nu väljer att kalla det. Att de verkar göra vad som helst för att få ha kvar det inklusive censur så klart. Den är ökänd på sina håll. speciellt när det gäller att vara just fräck och fräsig.

    Det gör andra sidan s.a.s. mindre önskvärd och lättare att censurera. Några exempel ni skrivit om är lysande pedagogik, men vänta er inte att Janne ska svara. Han är nog på någon lyxig jorden runt resa nu igen. Men censur på Flashback visst fan finns den! det har varit så ganska länge. snacka med någon avhoppad moderator och se…

    • Tack det är alltid roligt när något uppskattas.
      Det är lönsammast att sälja in sveriges största ehandel för åsikter med ett ”fritt ord” men kan man inte ens säga vem som tjänar mest på ett mord i ämnet på mordet då har nog blodspengarna slurpat bort allt verkligt fritt ord för länge sedan… Vilken jävla kass lögn att göra affärer på.

  2. Ja censuren kommer snabbt Axelsson Maccarone så säger i varje fall de som vet och inte finns det väl någon som på allvar tror att Terje blir Einstein bara för att han döljer sig bakom en bild på Einstein och kallar sig ruskigbuss? Förstår inte Terje att ingen tror att han är Einstein utan bara Terje ändå?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s