YoYo MC Semaporin sprucken 4D

 

Tror du detta är MGM:s första fulländade verk i hans värld?

 

Signatur ”Dräp hatt och logik”

Överjaget underlaget

Överjaget underlaget & hur skuggan faller

Jag har absolut ingen aning. han har andra perspektiv och är inte lättläst. troligen är han sprucken som fan och detta är ett desperat utslag av att någon som står på andra förlorar balansen och vill visa sig stark inför sig själv. Där finns det logik + dessutom en koppling i tiden till när det händer, precis inför att denne han står på och tar äran av ska åka hem. (brorsan) Statistiskt för denna typen av gärningsman är han ju inte så speciell.

-Men vettigt tja, det tycker nog ingen. inte heller han. Även om det är skönt. Perspektivet säger väl att det är livsviktigt just då att visa sig stark och kontrollera underlagen… kosta vad det kosta vill. Pyromanen och brandkåren. Håller sig nära utredningen är med och försöker påverka men får till slut ett motslag när polisen snabbt förstår att den som vill påverka en polisutredning antagligen har med den att göra. Men han ger ju sig inte liksom först tar han bort BOs underlag … sedan…

Nerijus BIlevicius

Nerijus BIlevicius

Han gör nog inga mästerverk & Han har därför inget stopp utan är en vandrande katastrof och  ser ingen magnus opus i något, en längre tid därför måste insatsen hela tiden höjas och han blir snabbt en vandrande katastrof. Inifrån ser det nog mer ut som: Nero misslyckas inte Nero är stark & det ska nero visa för sig själv. Kanske börjar det med en liten kattfan som fått så jävla mycket stryk att den ignorerar godiset som brukar komma sedan när andra ser på. Men den sticker för gott den kalla katten. Sedan stiger tunnelsynen sig starkare, med silver lindningen centralt mot målet. Vad ska han göra,
-Teleskoplastaren så klart, han blir dock upptäckt och hamnar då på än värre minus. Svårt!

Bill Clinton Kennedy

Nu blir det fart på följa John!

Har ingen aning om hans historia i övrigt. Men han borde ju vara sprucken, inte kunna hantera konflikter, ha en inneboende hat mot kvinnor och ha upplevt något liknande själv tidigare med underlag som försvinner… det är väl så långt en gissning kan gå. Gissar att han känt sig förkastad när modern tog fosterbarn eller något i den stilen… För det bör finnas någon typ av logik i detta som han inte kunnat uttrycka just där och då. Har uppenbart stannat i växten på vissa områden tidigt vilket gör BO till äldre än honom på flera sätt. Jag tror inte att han kan matcha BO på något annat sätt än just snabbt fysiskt övervåld.

Melon

Melon

Jag har inte sett denna typen av perspektiv tidigare och kan egentligen inte säga något annat än att det här är annorlunda. distinkt. Men andra borde ju veta desto mer, han slår nog bara på svagare som av en eller annan anledning inget säger något och det är sådant som ger en sån oerhörd gravitation till slut.  Det skulle vara oerhört mycket värt att få brorsan att tala. Vilket kanske går lättare nu, men han är nog jävligt trött på det hela. Rädd och sprucken han med men har ett annat sätt att hantera det. Mammans och pappans roll i det hela är svårt att underskatta för de måste veta mer tycker man nog.

11817191_877080648995925_7624082781431709634_n

Men en sprucken urna kan inte hålla något så länge och blir snabbt tom. Så nej, det finns egentligen inga möjligheter till något magnus opus eller storartat mästerverk av någon typ, det är också  just det som driver handlingen. En sprucken urna kan aldrig hålla någon större mängd vatten.

 

Ut med handsken och låtsas hitta den – Kontrollera underlagen – får jag gissar har det inte så mycket med sex att göra även om sex kan vara något som kontrollerar underlagen. Det handlar om kontroll och makt. Därför springer han ut och sprutar inte tänker han låta sina egna känslor visas, han måste ut och lägga bikten av sin tunnelsyn någon annan stans. Annars skulle han själv förorena den rena nektaren av silvrande dödsångest. Den är så helig för honom att inte ens han får kontaminera den genom att visa känslor.

Tyvärr blir en del lite svårförklarat om det inte är så. Jag tror inte det finns några ursäkter och inga hämningar annat än just där. Nero är stark Nero Kontrollerar, Nero har makt.

 

Silvertejp Tesa

Silvertejp Tesa

 

Handel Online,  Online Handel,  N.nu Hemsida

Whey,   ADHD Center,  ADD,  Whey

SEO SEO Ehandel SEO Google

2 tankar om “YoYo MC Semaporin sprucken 4D

    • Det är nog lite olika.
      Personligen tror jag att flera nu vet mer, med ansiktet i backspegeln och också även inser att vänskap kan föra många bakom ljuset. Frugan borde nog veta mer än vad hon nu väljer att säga men vi vet också att hon är ekonomiskt beroende av sin man. Så vad kan man egentligen säga?

      Brodern är väl den som är starkast vittnat, mot ledaren i gruppen och visat en relativ aningslöshet inför sin storebror, vilket antagligen är ganska vanligt. För vem tror egentligen att man själv är vän med en sådan gärningsman…

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s