Tunnelsyn i tunnlanden

Så här svarar en forskare kring sexualbrott KS på frågan om tejpning med mera
Citat:

”De särskilda förhållandena beträffande offrets klädsel och DNA-fynd pekar mot möjliga sexuella motiv. Tejpning och upphängning kan vara medel för att totalt kontrollera, dominera och därefter döda ett brottsoffer. Detta kan i sin tur vara för att iscensätta sexuellt sadistiska impulser och fantasier som förövaren ofta haft under en längre tid, ibland prövat delar av i förväg och i brottet eftersträvat att tillfredsställa. Under vissa omständigheter; i kombination med specifika uppväxtförhållanden, social isolering, sexuell upptagenhet och nedsatt sexuell funktionsförmåga, anses sexuellt sadistiska fantasier och tändningsmönster kunna leda till allvarligt och tom dödande sexuellt våld.”

Ok, där är vi helt överens. Den sociala isolationen men självklart också den kommande 50 procentiga förlusten av socialt umgänge i en redan isolerad situation, det är rimligen tidsmässiga triggern.

De specifika uppväxt villkoren är nog just det där med att ha känt sig blivit förvisad ut i kylan när den duktiga mamman tar nya adoptivbarn. Och just detta sköna i att trycka ner kvinnor måste nog komma därifrån någonstans. Nerijus uppger att han sett Lisas Pappa i arresten, vilket kanske är ett lysande villospår, men apropå släkt och anhöriga kanske det vore mer relevant om har han 2 halvsystrar som tex heter Karolina och Gabrielė som han kan ha upplevt tagit mammuttens bröst från honom men det kunde han inte göra så mycket åt. Men kan dock ha skapat en grundläggande otrygghet när flickor bara kan komma och ta plats, hans plats. Mammas tutte men det kommer han aldrig att säga. Men i så fall kanske det är just speciella uppväxtvillkor?
Han älskar mamma som en beroende gör, men gör det för att han inte fått det han behöver för att släppa taget verkar det som, väldig mix där. Men han hatar sitt beroende av mammutten.

Men Kontroll. Visst fan är det kontroll det handlar om! Han höll just på att förlora kontrollen och balansen pga av förlusten av den han stod på, brodern. trodde mer att ögonlocken skulle skäras av ifall någon inte tog honom på allvar, men med mera läsning så ser jag att ett öga var otejpat.

Då har han ett offer med fullständigt fokus som han har arrangerat där bara för att se henne dö. Det är enögd tunnelsyn det. Han är så lugn han kan och vill inte störa men tvingas ut och tunnla klubban. Nerijus strålkastare berikar lampskärm

Ljushuvudet biktar sig i Lamskärmen Pizza fatalista?

Energin kommer och lättnaden infinner sig. Hon får inte se honom förlora kontrollen i sin orgasm, så han drar sig undan igen och låter den främre tunnelgången gå innan han kommer tillbaka in igen med en stor nolla i munnen som formad till en tunnel, genuint och äkta. Sädeslärandet har ljushuvudet avlagt som bikt i lampskärmen så klart. Har man strålkastare och behov av att vara magiker så ..

https://i0.wp.com/i.imgur.com/20LX6Iw.jpg

Nogsamt kontrollerad tillbaka igen. Men dör du nu? Varför är du sådan? Är det din kontakt med  naturen, för gravitationen är väl naturlig? Det här är inte killen med plockepinn som främsta faiblesse.

 

 

Handel OnlineOnline HandelN.nu Hemsida

Whey,   ADHD CenterADD,  Whey

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s