Mordet på Lisa Holm Detaljer kring mordet

Rättegången mot den misstänkte mördaren för mordet på Lisa Holm är nu inledd. Nerijus Bilevicius är den åtalade enligt flera tidningar. Hans Bror och fru har precis som vi tidigare skrev lämnat uppgifter som är ofördelaktiga för klienten och vi har sett hur Nerijus Bilevicius försvarsadvokat har försökt att nedvärdera deras utsagor

Mord i Blomberg Lisa Holm åtalads försvarsadvokat inlaga

Den åtalades Broder har nu berättat att Nerijus har försökt instruera honom av vad som ska sägas om hans egna göromål vid tiden för mordet på Lisa Holm och att han skulle varit hemma vid sex tiden.

Men det finns en hel del vilket tyder på att Nerijus Bilevicius ägnade sig åt andra aktiviteter runt 18.30

DNA I form av Sperma uppåt väggarna & Utsikt mot Café på Klostret

… Såsom bevisningen nu visat sig, förefaller det vara en synnerligen svårförklarad applikation av sperma uppåt väggarna i rummet bredvid mjölkrummet vilken dessutom råkar tillhöra en Nerijus Bilevicius, hans mamma brukar vara pigg på att uttala sig i media men har inte kommenterat hur detta kan komma sig.

Nu har teknisk bevisning dock hittats med en hel del svårförklarat med DNA uppåt väggarna. Och den typen av DNA som kanske inte är så lätt att alla mjällsamlande konspirationsteoretiker kommer åt att fantisera om. DNA är kommer från Sperma så vem som mjölkat ut detta i det f.d. mjölkrummet får nog försvarsadvokaten försöka förklara eller påvisa med en egen handräckning, såsom sig bör.

Kanske var det så att Lisa Holm tillfrågades om vägen mycket vänligt på en dålig Svenska och svara Ja, det är klart jag hjälper till.  För det har kommit fram att Lisas telefon ringde upp hemmet en gång till efter SMS och då hördes röster och Lisa säger Ja det är klart…. En bildörr klickar igen, en radio hörs i bakgrunden. Det är sent på dan, men tidigt en kväll.

strypsnara rep

Att Tiga är Guld men Silvertejpen talar

Silvertejpen talar om att tiga är guld för gärningsmannen

Hursomhelst kom det att visa sig att Lisa Holm hamnade i mjölkrummet med en snara kring halsen, se bilden ovan. Där även lite rester av Herr Nerijus Bilevicius DNA också återfanns såsom applicerat på väggar i det före detta mjölkrummet.

Jacka Hjälm i en rishög vid byssjan där kroppen klämts in i ett smalt klädskåp vid Martorp GårdHär i den lilla byssjan en byggbod märkt BPA 4, stuvades en kropp in i ett litet klädskåp 24 centimeter brett och 158 cm långt. Till höger i bilden i en rishög slängdes en jacka och en mopedhjälp vilken visade sig tillhöra en Lisa Holm 17 år hemmahörande i Skövde. En kropp i klädskåpet i byssjan till vänster. Här sorteras till vänster och höger som en avtagsväg där skälen går i spagat.

Lisa Holm Mopedhjälm Jacka i Rishög

Lisa Holms Mopedhjälm & Jacka i Rishög

Rishög med Rosa Henry Lloyd jacka och en upp och nedvänd integral som hjälm. Hjälmen märkt frontalt med Helmet, visiret glipar. Hennes karta över färdvägen omsorgsfullt uppritad på en gammal bit av tårtkartong, där bredvid.

Som i enlighet med akten såsom sådan, lagts till handlingarna i rishögens tillgångar.

Jacka Lisa Holm

Jacka Henry Lloyd rosa

Lisa Holm Byxor

Samt byxor ett par svarta överdragsbyxor vilka var tänkt att sitta på inför hemfärden över jeansen.

En liten lindning i denna vinda handling är det rep som återfanns runt brottsoffret vilket även bitvis tydligen fått sig lite silvertejp lindat runt sig. Vilket även munnen enligt uppgift var täckt med tejp. Tejpbitar återfanns även på andra ställen.

I en liten rishög mitt emot byssjan märkt BPA 4 så slängdes den rosa henry loyd jackan och mopedhjälmen. Och inne i byssjan i ett smalt klädskåp klämdes sedan kroppen av Lisa Holm in.

Byssja med Kroppp Jacka Mopedhjälm

Till vänster sopp container och sedan byssja BPA 4

Till Höger en rishög med Jacka och hjälm

BPA 4 Byggbod Rishög med LIsa Holms jacka och hjälm

Inuti denna byssja och byggboden fanns ett klädskåp precis som vi visat i tidigare inlägg är det ganska vanligt.

Klädskåp i Byssjan

Inuti byssjan så Stuvades kroppen in i ett 24 centimeter brett klädskåp 158 cm högt. Man behöver inte vara en ung tjej på 165 cm för att förstå att här var det lågt till tak. Och ingen hövlighet man lyfter på hatten för, tvärtom i varje detalj är detta uttryck borttaget.

När vi skrev om den misstänkte mördarens intressen för tejpade flickor blev det ett ramaskri och facebook gruppen (vilken innehöll de flesta av dessa bilder) försvann väldigt lägligt. Och på Flashback skrev någon av de mest rigida konspirationsteoretikerna att vi begått ett karaktärsmord på den misstänktes anseende och fabricerat uppgifterna (eller något i den stilen) och att Nerijus inte var med i någon sådan facebook grupp och ifall har var det så hade den inte sådana bilder. Nej Facebookgrupper som försvinner lämnar inga bevis annat än det som dokumenterats och som tur vad fanns det lite sådant kvar.

Arbeta först så får du sexualundervisning sedan

Först jobba hela dagen sedan lärlingsarbete om sex

Fler bilder i de övriga inläggen. Vi har dock inte sett det som vår livsuppgift att sprida all skit som postats i dessa grupper så du som söker sådant får nog be någon annan om handräckning.

Vissa saker vill man verkligen inte ha rätt i och dessa är en av dem. Men nu återfanns en tejpad flicka död. Någon rolig tillfällighet är det just inte. Det är mest av allt ofattbart. Men bilderna fanns där mitt framför näsan hela tiden, kanske många är så avtrubbade att de inte ens reagerade på dem.

Tittar på film Duc Tig Silver tapestry - aluminum flair in - reflecto

Håll käften Kollar film

Och med allt detta skrivet är det ändå så ofattbart, bitar går helt enkelt inte in. Andra gör det på ett sätt men inte på andra vis. Det är nog just det som för egen del gör det så ofattbart och att man vill försöka begripa det ofattbara. Men det är vad det är … Lisa Holm är ju grannflickan just här, så när och bekant men ändå helt främmande.

.. Intresserad av arkitektur och ville resa för att se mer av världen. Den stora världen.

 

MediaCreeper

Creeper

 

 

Whey och Attentin Skomakare Göteborg Handel online  Hemsida

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s