Mord i Blomberg Martorp – Tänkbara Motivbilder

Ok en gång för alla. Jag tycker inte att Mord eller våldtäkt är en logiskt handling i allmänhet! Men i jakten på beteenden man inte förstår vill man hitta en förklaring, vilken naturligtvis inte passar bra på alla, men en logiskt anledning finns det nog till alla beteenden även om man själv inte skulle agera exakt så. Men det vet man nog inte om man själv inte varit där i samma läge och egentlig mening.

Det här kan du ser som mitt försök att förklara det obegripliga för mig själv, att bara spotta och säga galet kanske hjälper någon för stunden men förklara kanske inte grunden. Men visst fan håller jag med! Logiskt accepterat motiv – Nej något sådant kommer inte att finnas för det stora flertalet – så klart

Kisse med Mus?

Mur i krympande Rum Buktar beteenden ut

Plötsligt slår det in – Min värld kommer att krypa. Min bäste vän och den enda jag känner som verkligen ser upp till mig kommer att försvinna härifrån.

Men också den som hjälper mig i det dagliga livet i kraft av den som varit längst på samma plats och stället. Den diplomatiska lillebrodern så klart. Den som låter storebror få ha sin roll som storebror men också är den som har bäst markkontakt på plats och stället för att denne har varit där i sex år, men nu ska lämna och åka hem för gott. Intellektuellt var detta inte alls något nytt men nu kommer känslan av övergiven och makalös ensamhet utan kontroll till grunden av det som denne relaterar till och vet, just där just då.

Barack Obama & Kollektivtraffiken

Ensam med mindre underlag till kontroll – Den andre är beroende av den ena

Normalt kanske detta inte behöver betyda så mycket, men det är onekligen en väldigt viktigt del i markunderlaget som försvinner. Betraktar vi vad andra säger så uppges de som duktiga trevliga och hårt arbetande, punktliga och den store bröderna har definitivt tekniska talanger för tekniska lösningar utöver det vanliga. Dock så blir samtalen väldigt korta med befolkningen och de lyckas inte göra sig förstådda trotts att den yngre mer pratsamme och spralliga brodern varit på platsen i sex år, vilket tyder på en ganska isolerad tillvaro på plats och stället där man mer eller mindre hållit sig för sig själva och kanske trivts med det, svårt att säga. För den äldre som kom sist till denna arbetsplats uppenbarar sig nu det nakna faktumet att det trygga underlaget som alltid funnits där försvinner. Och det känns naturligtvis inte alls bra, men deras relation tillåter inte ens att han säger hur mycket den lille dörröppnarbrodern faktiskt betyder, då han är den stora pelaren inom ramen för deras relation och någon crybaby har han inte tänkt bli på äldre dar heller …!

Rosa Parks

Gränsöverskridande beteende gör sig ofta känt i en viss ålder, det är sanningen och anledningen till detta är lika enkel som självklar, det är under uppväxtåren som det mesta förändras på alla håll och kanter, ja till och med bena växer och man får lära sig nya balanspunkter. Men händer liknande skeenden igen så står vi inför samma princip igen.

 

Urbota Inskränkthetsearch in reasons beyond the milky way

När det sedan gäller ålder brukar en förövare vara i samma ålder sägs det. Det tvekar jag inte ett ögonblick på, något som är uppenbart när det till exempel gäller en hel del pedofiler och hur pedofili också kan förvärvas senare i livet, då nästan alltid tack vare en traumatisk hjärnskada vilken gör att personen liksom så ofta kommer att söka kontakt med jämnåriga. Att kroppens ålder då liksom passet är tämligen irrelevant om det bara finns den strimman av fönster kvar till kontakt som tänder, även om annat görs för att förespegla den normala ytan och ….

Att vara socialt handikappad är inte på något unikt för något utan tvärtom en egenskap de flesta av oss delar på olika sätt, men att vara det i ett främmande land där underlaget till det hela som alltid funnits där – Nu försvinner är nog aldrig speciellt lätt för någon, speciellt inte om man satt sig tillrätta men knappt kan några göra sig förstådd i landet man arbetar. Det kan nog rimligen skapa en djup känsla av maktlöshet.

En sådan känsla som söker kompenseras och desperationen kommer krypande. Tider, uppväxten, och där en tjej som ser så bekant ut. Han kan här ha tagit någon drog som hjälpt till med det gränsöverskridande beteendet för att mildra ångesten och nu står traktorn snabbt stegrad mitt ute i den sociala åkern och försöker så sin säd.

Han har kontrollen! Och han kan minsann kontrollera, Flickan i fråga visar sig vara lilla Damen. Hon må vara yngre och söt, men låta sig kontrolleras, nej det tror jag inte ett ögonblick på. Inte intresserad och ska jobba dagen därpå. Men framförallt starkt förankrad i underlaget och den som är där känner bra in och är knappast heller svag. Dock så diplomatisk att hon kanske inte skulle säga nej till att snabbt försöka hjälpa till med att hitta en bortsprungen kisse vilket relativt snabbt visar sig vara frågan om jakten efter mus.

Att behärska ritningen av ekvationen!

En bulletin om den svartvita rubriken

En bulletin om den svartvita rubrikens tredje öga

 

 Derma to glyph the fingerprint

on the offender

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s