Vem mördar en 17 årig flicka? Mördar en Ung kvinna?

Ja, någon ställde frågan på ett forum nyss och svaret blev allt för långt (för att passa där)

Vad är det för person som slår ihäl en flicka, så vad såg hon?

-Snarare vad hon inte gav…
En flicka / kvinna som har god kontakt med marken och känslig till sin natur inte ger vika för avsikten med övergreppet att skänka njutning till övergreppsmannen. utan tvärtom kan vara utomordentligt jordnära och förvåna våldsmannen på flera sätt. Alltså en person som rent mentalt är äldre och mognare än våldsverkaren och rent socialt med en högre grad av markkontakt.

Han är chanslös mot henne och det enda sättet han har någon övermakt över henne är rent fysisk, det är också det enda medel han kan använda, helt enkelt för att han i övrigt är ganska svag men väldigt van med att dölja det och hela sin sprucket med någon typ av mask. Det är generellt inte starka män som begår övergrepp på kvinnor. Snarare svaga, så svaga att de behöver hävda sin styrka på något sätt.

Men starka kvinnor är inte hans grej, utan helt och hållet tvärtom, mycket av intresset för det hela är nog mera som den kannibaliska måltiden rent psykomentalt. Det han har sett av ytan stämmer inte med insidan och det är han nog inte alls beredd på. Han är inte alls beredd på variationsbredden av spelbredden i någon som kan göra extremt motstånd och vara vänligt leende, utan han får inte till sin roll alls på något sätt.

Får känslan av att någon döljer sig

Får känslan av att: Någon döljer sitt interface – Twilfit in the fitting

Så vem mördar en flicka / ung kvinna

Naturligtvis finns det inget bra svar på frågan ovan som alla kan förstå eller acceptera! Däremot så är frågan kommen direkt från verkligheten och bör därför också ha ett svar i just verkligheten. Kruxet är väl närmast att den som gjorde detta inte ser verkligheten som vi andra ser den. För varje handling är rimligen logisk inifrån den som gör den när den görs. Allt annat skulle väl ändå vara att skylla på allmän idioti utan att ta reda på vad den verkligen består av, eller har du en bättre förklaring?

Det som händer är nog alltid ganska rationellt, egentligen är det bara en fråga om från vilket perspektiv för den som vill se verkligheten bakom händelsen. Vad föredrar du själv att se?

Överjaget Underlivet

Bakom en cool yta kan mycket flyt finnas

  • Lisa Holm Mord Blomberg Martorp
  • Mord i Blomberg Martorp
  • Lisas Holm Mord i Blomberg – Martorp
  • Misstänkt mördares intresse för Tejpade småflickor   Tejp i stället för att limma – socialt rum i förminskning
  • Lite speciella vanor kanske man ändå har fastän det mesta inte alls behöver synas
  • Mord i Blomberg Imponerande tillfälligheter ?
  • Kanske har man en dominant mamma och älskar att känna makten över kvinnor genom att grusa deras självkänsla och njuta av sin makt speciellt om de är lika någon som utsatt denne för oförrätter tidigare enligt den egna högst interna rättrådigheten.
  • Katta strofen- Ormen Råttan och Musen
  • Kanske skriver man om mycket liksom Dracula nuförtiden vet att blodgivartröjan är en bra accessoar

Här saknar vi stora bitar av kunskap så klart men det händer nog trotts allt väldigt ofta ….

Urkund

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s