Mord i Blomberg Imponerande tillfälligheter ?

Lisa Holm sågs senast i livet ungefär 18,15 utanför Café på Klostret i Blomberg på väg mot sin moped på baksidan Cafe på Klostret i Blomberg.

Cafe på Klostret Blomberg

Gamla Mönster går igen och ger bleka spår

Mamma media & mytologisk precision

”Anledningen till att polisen intresserat sig för hennes söner kan enligt uppgifter till mamman vara för att sönerna på fredagen, en tid innan Lisa Holms kropp hittades, ska ha befunnit sig i en verkstad cirka 100 meter från platsen där Lisa Holm hittades, utan kunna ge en god förklaring till varför de var där.”  Det säger mamman 15 Juni 2015100 meter från Lisa Holm döda kropp.fw

Så säger mamman till de två misstänkta enligt en intervju, vågar man fråga hur mannan kan veta var Lisa Holm påträffas mördad? Hennes söner omhändertogs innan Lisa Holm påträffades, att mamman ändå kan berätta relationen mellan fyndplats och sönernas vistelser i andra lokaliteter som en maskinhall måste väl ändå tyda på en extremt bra lokalsinne att placera ut uppgifter om korrelationer som då inte var kända såvitt jag vet, eller?

En verkligt skicklig social delfin som på egen hand kan ekoloda fram flaskhalsarna i berättelsen låter lite väl kluckande för att jag ska kunna svälja.

Annars borde det kanske rimligen vara ganska svårt att placera ut platsen där sönerna varit och platsen där Lisa Holm’s döda kropp återfanns kan nog många tycka. rent apropå sådär. Avståndet mellan platserna platsar ganska väl i kartbokens Messiasfigurer rent teoretiskt om nu ingen utredare åkt till Krekenava för att berätta det exakta avståndet mellan platsen bröderna inte hade något att göra på och platsen där den döda Lisa Holm påträffades

Eller finns det en rimlig förklaring till det? Du är så klart välkommen att säga vad du tycker på ett trovärdigt sätt. den 15 juni publicerades intervjun med uppgifterna som du ser delar av ovan

Ingen berättar något ingen hör av sig

Mamman kan inte alls äta men fortsätter att lämna väldigt mycket matnyttig information. Ingen kontaktar henne eller hör av sig det är helt tyst. All kontakt är bruten.

18.15 Lisa Holm sågs i Livet och bröderna dricka kaffe.fw

Men ändå har hon väldigt precis information, vilken här igen råkar pricka exakt på den senaste tidpunkten då Lisa Holm senast sågs vid livet.

Det kan ju förstås vara en extrem tillfällighet att tidpunkten då Lisa Holm senast sågs i livet utanför Café på Klostret i Blomberg 18,15 är exakt samma tidpunkt, då Modern vet att andra har sett bröderna konsumera kaffe utanför sitt hem.

Vilken tillfällighet ändå! Att från Krekenava i Litauen veta vad andra råkar se vid exakt samma tidpunkt som den försvinna flickan såg senast då utanför Café på Klostret i Blomberg Sverige. En anings utmärkande bra timing här. Tycker jag.

 

Mamman är utmärkt och har fått fina priser. Adoptivbarnens liv kan nu vara förstörda fruktar hon.

Vad som är vad i språket säd och råg på ängen återstår att se. Om nu någon fått sina liv av något som bröderna själva åstadkommit kanske mamman kan lära sönerna något om det?

Krekenava Litauen

Så här ser det dock ut i Krekenava Litauen emellanåt. Väldigt många rykten hävdar det ena eller andra om att bröderna synts både i affär här och där. Så visst verkar det finnas väldigt många intressen i affären, om inte annat av att hålla masken och vara ute och fiska. Huset på bilden bakom gruppen gillar mamman att skicka fotograferna till. Och de fotograferar lydigt huset.

Pociūnėliai, Šiauliai County

Pociūnėliai, Šiauliai County

Här är i utkanten av av en by i Litauen det också ett lugn och fint villaområde

Arbeta först så får du sexualundervisning sedan

Först arbeta sedan Sexundervisning (händelsevis tejpad)

Har mamman någon kommentar till sonens intressen i övrigt och de facebookgrupper han uttryckt sitt gillande för? Först jobba hela dagen sedan undervisning i sex …

Tittar på film Duc Tig Silver tapestry - aluminum flair in - reflecto

Är det tejp som gäller … Kanske sonen är dålig på att limma rent social?

Då är det tejp som gäller.  Och visst är det någon film som ses för allting annat i ladan och de utvalda platserna verkar inte vara helt optimerat för vad som kallas romantiskt. Men men människor kan uppenbart ha olika preferenser.

How To Disable a Woman

Representativt för sönernas kvinnosyn?

Eller har någon en av sönerna känt sig tvingad att gilla facebookgrupperna för att hjälpa en gammal vän som under en utsatta förhållanden växte upp men nu kommit på fötter tack vare dessa speciella grupper, vad säger mamman? Är besprutningen i vissa bilder synonym med en ekologisk jordbrukstradition inom familjen? Kvinnor som ramlar och halkar är det speciellt roligt i allmänhet, eller är det kanske mer intressant för en person som under sin uppväxt haft en mycket sträng kvinna som gjort saker som han nu hämnas på? Jag fattar inte grejen.

Mamman kanske gör det?

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s