Tejp i stället för att limma – socialt rum i förminskning

Här visar vi några bilder och de visas inte för att de är så smaklösa utan för att en mordmisstänkt för ett mord på en 17 årig flicka i Blomberg Martorp gillar denna typer av bilder och är med i en facebookgrupp som visar dem. Detta gör vi i stället för att visa namn och bild på den misstänkta

Urbota Inskränkthet för nöjes skull – i det egna huvudet – Vad kan vara mer urbota – Inskränkt i sin Bootleg ? Krakfat, I bukten av en vik – passar en böjning måhända som pussel. så ok låt oss titta på det.

Urkund Urbota InskränkthetUrbota Inskränkthet och alltet inför extra dimensionalitet

Arbeta först så får du sexualundervisning sedan

Med en vik av denna böjningstyp fick denne inte bukt – så det använde lösningarna den var bra på och dessa var av en teknisk typ. Kanske inte så bra på att limma rent socialt så då kom tejpen väl till hands måhända?

Arbeta förs och sedan efter jobbet får du  undervisning i sex. visades redan i förra inlägget:

Dels med tanke på den tidigare bilden ovan som verkade väcka uppseende och resonans hos många, så kan det finnas en större poäng i att visa vad den nu mordmisstänkte visat sitt gillande inför än att visa bilden på denne. Att man gillar det ena eller andra behöver inte betyda mer än just det,men det säger i varje fall att man inte är främmande för tanken.

Tittar på film Duc Tig Silver tapestry - aluminum flair in - reflecto

Tyst nu tittar vi på film

Med lite duct tape eller silver tepj får vår hemmasnickrade som är dåliga på att limma i sociala sammanhang själv samman klistret. Tejpen kanske åker bort men lite av klistret stannar nog kvar.från vår plåtniklas i teknikens mening.

Uppriktig förklaring

Påfallande många blonda som har ganska stora likheter med en svensk flicka som bragtes om livet i Blomberg Martorp 2015.

Kurser för kvinnor Hur får jag den nya iPhone

Kurser för kvinnor: Hur får jag den nya iPhone?

Det verkar spegla en inställning om att trollstaven är nyckeln till allt. Men om den nu är så himla bra varför måste en iphone till för det dåråh…

Berusad kvinna Skall fyllas i av icke-ägare

Berusad kvinna Skall fyllas i av icke-ägare.

Besynnerliga ekon och speglingar.

Tidigare inlägg kring vad den misstänkte är misstänkt för

 

How To Disable a Woman

Inaktivera en kvinna Kick uppåt in i skrevet. När hon böjer sig framåt i smärta, Nyp tag i hennes bröst. Smasha och dra. Verkar ju riktigt billigt…

Det är dålig lön …Men Den är direkt och du kan se på ditt ansikte

Bilden är något editerad något, men de flesta kan tänka sig sagge. och

osv Bilderna ovan utom den första kommer från facebookgrupper som den misstänkte gärningsmannen för mordet i Blomberg på Lisa Holm är medlem i och uttryckt sitt gillande för. Denne är medlem i flera facebookgrupper ..

Se mera i speciellt inlägg Misstänkt Mördares intresse för tejpade småflickor

Vi har inte sett det som vår livsuppgift att länka till denna tveksamma grupp eller någon av MGMs  övriga grupper. Vi kan bara konstatera faktum.

Jobba först sedan sexundervisningKnappast ta ansvar för om någon tar bort eller lägger till bilder eller grupper försvinner, än mindre ge alla svar till någon idiotisk flashbackare som inte tror på något annat än sina egna konspirationsteoretiska böjelser och kallar allt annat för desinformation.

Men det faktum att Flashbackforum tjänar mest på mordet och att detta inte ens är tillåtet att ta upp i ett forum som nämner begrepp som yttrandefrihet är intressant.

krekenava

Pociūnėliai, Šiauliai County

Det kanske kan förklara varför kommentarer till användare vars uppenbara osaklighet och irrelevans i sig självt förfaller ha som enda syfte att tysta och få ytterligare en röst censurerad. Vore det på detta vise kanske de skulle tas bort, men det intressantaste är väl snarast att de får stå kvar dag efter dag. Först när det bemöts med en spegling försvinner de med svaret de fått.

Vår Back flashande godsherre Jan Axelsson styr censuren efter behag och alla andra jobbar gratis. Ganska smart egentligen. Känns lite väl mycket censur när man man vill förneka något som dock legat rätt inför ögonen på alla jorden runt hela tiden, tills de påtalas och påpassligt försvinner. Bra synkning där! -Att veta exakt när man ska börja skrika kräver att man vet exakt hur länge man ska blunda för det som varit öppet för alla att se.

 

3 tankar om “Tejp i stället för att limma – socialt rum i förminskning

  1. Pingback: Misstänkt mördares intresse för Tejpade småflickor | Urbota Inskränkthet

  2. Pingback: Lisas Holm Mord i Blomberg – Martorp | Urbota Inskränkthet

  3. Pingback: Mordet på Lisa Holm Detaljer kring mordet | Urbota Inskränkthet

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s