Lisa Holm Mord Blomberg Martorp

Mellan raderna av uttalanden skulle det kunna gå att läsa ut ¨¨¨….

-De andra misstänkta har vittnesmål som pekar mot den nu häktade

Mord i Blomberg Lisa Holm åtalads försvarsadvokat inlaga

”Beträffande det som åklagaren redovisat angående innehållet i vittnesförhör och förhör med medmisstänkta är inte uppgifterna starka. Beträffande vittnesuppgifterna måste vägas in den påverkan som uppgifter i massmedia kan ha fått på dem. Vad avser de medmisstänkta har de själva intresse av att bli frigivna, vilket kan spela in. De har också frigetts.”

Här menar den mordmisstänktes försvarsadvokat att de med misstänktas uppgifter måhända pekar mot den misstänkte för att de ville bli fria.

-Det finns någon märkbar substans av någon typ som kommer från den misstänkta minst i absolut närhet till den nu mördade eller närmare än så.

Teknisk bevisning är inte enkel. Hypotetiskt vore det inte omöjligt för en eller

”Teknisk bevisning är inte enkel. Hypotetiskt vore det inte omöjligt för en eller flera, som agerat för att sätta dit min klient för mordet att skaffa spår från honom och plantera dessa”

Den tekniska bevisningen som föreligger kan vara av den typ att ett kontaminerat DNA kan vara svårt att skilja från annat mycket snarligt DNA, vilket skulle kunna vara från tex 2 personer med samma far och mor.

Uppgiften om att misstankarna stärkts i mot en person samtidigt som de sänkts i motsvarande grad mot en annan person skulle kunna indikera något liknande när det gäller analysresultat av DNA som kan är ganska lika och därför svåra att skilja ut.  Men även i vem som haft tillgång till ett gemensamt fordon vid en viss tidpunkt.Mycket upprört

Den lägger sig i en mordutredning har antagligen något med den att göra

-Missing people upplevde egendomliga försöka att dirigera sökinsatsen, vilket rent polisiärt ledde till den rakt motsatta effekten och att den mördade Lisa Holm återfanns strax efteråt att 3 personer tagits in till förhör.

Vilket i princip skulle kunna säga att den misstänkta gärningsman propsar på att de inte finns något längre söderut, vilket är ett mycket märkligt agerande i en mordutrednings försök att bara rent opartiskt hämta information ur verklighetens miljö. Den som har sådana kunskaper eller försöker styra in sökinsats har nog med händelsen att göra.

Lisa Holm INTERPOL efterlysning

Lisa Helena Holm 17 år gammal, 165 centimeter lång, med blond hårfärg försvann från Café på Klostret i Blomberg efter arbetet den 7 juni 2015 efter ett sista levnadstecken i form av ett SMS om att hon nu var på väg hem efter jobbet klockan 18,23.

Sent på kvällen den 12 Juni påträffas en Lisa Holm död på ett sätt som indikerar en handling av en annan person.

Lisa Holm Död

Lisa Holm funnen död. Polisen bedömer att det är just den saknade 17-åriga Lisa Holm som påträffats.

 

2 tankar om “Lisa Holm Mord Blomberg Martorp

  1. Pingback: Misstänkt mördares intresse för Tejpade småflickor | Urbota Inskränkthet

  2. Pingback: Tejp i stället för att limma – socialt rum i förminskning | Urbota Inskränkthet

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s