Faraj har inte tid att hålla sina löften

Alla människor har egentligen lika mycket tid på ett dygn, för tiden diskriminerar inte, det är människor som diskriminerar och väljer vad de ska koncentrera sig på och vad de medvetet väljer bort, när de åker på semester eller bara roar sig.
Faraj säger att det ena och andra ska göras och på vilken tid det ska vara gjort.
Men Faraj verkar inte sina löften
Faraj tillrättalagd i håret
 Så välkommen till blåsningen
​ Men efter mycket tjat får jag nog av att tjata och säger – jag tror nog att vi avbryter samarbetet här. Då plötsligt får Faraj tid att ha en möte dagen därpå….  Men har fortfarande inte gjort det han lovat skulle ske för länge sedan … Så hur lockande kan det vara, att ha ett möte om det senaste inom sminkad make-up?
Sminkad verklighet
 En sminkad verklighet
 du får väl ta det med dogman & gläffsa såsom så – Vaffo göh di pah ditte vis…    Tja det kanske du aldrig kan förstå.
Fotot som Selfie

Jag bara undrar vad är det för en person som dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad inte ens kan hålla sina egna löften till de som jobbar oavlönat för att hjälpa honom.

Vad har man språket till och vad är egentligen språkets cancer?  Får man ens ställa frågan? För positiva resultat har det väl ändå blivit?  Så vem äger den egentliga frågan …

Språkets Cancer Vad är det?

Frukt eller fruktansvärt?

Nu det blev lite oordning, men vem vill ta tiden från den som inte ens har tid att hålla sina egna löften? Nej, det känns inte moraliskt rimligt. Men Faraj är ändå den ända vinnaren. Så smila medan du kan och har tid.

Att inte ha tid eller möjligheter i livet är annars ett privilegium för de döda, såvitt jag vill minnas. Men de döda lovar nog inte speciellt ofta något de sedan inte har tid med. Varför kyssa evigheten med så spruckna läppar?

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s