Satan Död i helvetet SENASTE NYTT

En Dödskrock med erfaren oskuld – Gjorde första Satan Helt hemlös utan helvete, sedan så avled Satan utan ens tecken på några smärre darrningar eller i övrigt magiska förändringar i närområdet.

Urkunden är världens mest erfarna på att definiera sig själv så oändligt indirekt att man inte ser egendefinieringen av den reguljära oskuldsfullhetens magnifika oskuld.

——-

Enligt enligt flera samstämmiga rapporter så hade dock en Satan oturligt nog gått och blivit hemlös tack vare att …. ”

Erfaren oskuld dödar satan i helvetet
Donkey Shot
Är inte just självförnekelsen alla häxprocessers barnvagn? Och mitt dåliga minne en ständigt påminnelse häromkring. Hörrudu – Det minnet vaggar mitt hjärta och ibland ser jag hur du vrider dig i sömnen. Torktumlaren i livets trädgård. Mänsklighetens slutgiltiga barn. Du kan skjuta på den gamla profetiska åsnan men vad blir det mer än Don Quijote eller Donkey shot?

En melodisk final på alla förlorade mänskliga ackord.

Baron Von Munchenhausen
Än så länge är det lönsamt att hålla de gamla flosklerna vid liv, men visst är de en kungsvattenstor tröst att veta att alla är lika mycket värda när just den meningen också tär på det vi människor kan ha gemensamt – språket och förtroendet för medmänniskans uttryck. Förtroendets vita kaustiksoda … Ssssss.”

filosofin har aldrig varit någon oskuld, den föddes faktiskt ur ett ganska skitnödigt läge. Så nu kan du bara digga  nitlotterna i de filosofiska hierarkiernas bingoberra.

VIlket kanske i sak inte säger så mycket annat än att den gamla favorit titeln hos de flesta tidningstryckare – dvs:

”Erfaren oskuld dödar satan i helvetet”

Nu äntligen kan skrivas med en lite större och grövre rubrik. vad säger ni om det? Värker det i klövarna inför det ouppnåeliga i det urbota? Eller sköljs ni barskt av inre hämningslöshet inför denna nya kunskap.

Eller hur Concordens  lätt ställbara nosparti egentligen förefaller påvisa aluminiumets inre blygsel? En förvånad känsla för Satan att fingerlöst infinna sig i, (första träningsreflexen på punktskrift med ny mening)

….eller en smäktande ballad direkt till Satans hjärta:

Säg mig längtar du aldrig hem?

kom en aluminiumfågel så skön och sval ?
och smekte dig genom dödsskuggans dal?

Jackpot baby!
Det enda bekymret jag har över det är egentligen just hur satan ska kunna säga att han älskar mig när jag faktiskt sätter mig direkt på hans huvud, det blir liksom lite twilightzone i blygden. Men det kanske är något vi kan tala om över pinnbrödet vid elden, och till knastret av gamla vedträn, när vi stillsamt sjunga de stackars förolyckade hemvändelsernas så smärtsamt sorgfälliga utplåningsstilleben, och en stillsamt penslad bejakelse över basket lyrans hoole in one, som en tidlös slamdunk i helvete.

PÅ andra sidan Big bang hörs ekot av ett outgrundligt eko eller/alternativt en outgrundlighets gurglande.

 

Filosofin bakom det hela verkar har aldrig varit någon oskuld, den föddes nog troligare ur ett ganska skitnödigt läge.Assembler.  Så nu kan du bara digga nitlotterna i de filosofiska hierarkiernas bingoberra. Eller ta dig till luck 14 och hämta ut kötträtt 63 med sås 5. Lingonchutney.

 

Suck Pucken har svadat! Ha en trevlig dag eller abracadabra.

——————-

—–

Mark the Twain – how deep

The Limits of Organic Life in Planetary Systems

Varumärke vilja

The pages in the book of life.

Varumärke träd

Autonoma di parola fractalline

12 3

 

ADD

Vad är ADD

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s