Scientologer och Scientologi Censurerar

Tack för alla glada tillrop och positiva kommentarer i övriga media!

Det är alltid roligt när det man gör uppskattas i stället för att möta negativa kommentarer. Tydligen finns det inslag på nätet som visar att just med Scientologer och dess censur av Scientologins andra sidor är relativt utbredd. Därför har vi denna vackra dag äran att presentera utvalda delar av den federala informationsbyråns egna undersökningar av Lafayette Ron Hubbard som grundade Scientology eller Scientologi som det kallas på Svenska.

Av någon anledning verkar de ha rönt ett visst intresse

Men information verkar också ha en viss tendens att försvinna. Så vi inser hur viktigt det kan vara att bjussa lite mer frikostigt med lyxuös information direkt från informationsbyråns federala enheter. Mina damer och herrar hela FBI rapporten vilken som sett offentigt ljus om L Ron Hubbard och Aktiviteter kring honom och Scientologi

Church of Scientology L. Ron Hubbard Part 1-8

PDF på hela 256 mb så den som vill ha mindre delar får nog ta sig till webbplatsen som haft vänligheten att lägga upp informationen till allmänheten. Fetprisen något rörig webbplats men den funkar.

 

BIanetics mot Kraniell Konstipation och Urbota Inskränkthet och allt annat dumt och dåligt så klart.

Tydligen är ADHD medicin och ja psykiatrisk medicin överhuvudtaget alltid dåligt, att sedan Scientologer gått samman och använt SEO tekniker för att hamna överst på vissa sökresultat är något som verkar ha bidragit till att Google nu ser över sina sökalgoritmer fundamentalt, eller rättare sagt SERPEn Sök motorns resultat sidor. Allt enligt Google nu & Google SEO här på spotlife.

Det mina vänner är frågan idag.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s