Ibogain & navigerandet kring busken

Många har rösterna varit om ibogain, en urgammal växt som används vid initiationsriter antagligen under flera tusen år. En del menar att det är just historiken som Ibogain har emot sig, vad tror du?

-Kan verkligen ett medel som kommer från Afrika bli erkänt om dess anti-addiktiva effekter dessutom upptäcks av en knarkare? Ibogain kommer inte från ett finns labb i formen av ett fint vitt pulver men däremot så verkar det visa egenskaper som få andra medel visar, nämligen att få personer att minska eller helt avsluta sina intag av opiater som heroin.


Från en debatt kring ibogain i TV. Här verkar de som varit närmast de tunga missbruket positiva.

Men men ett medel från Afrika som blir känt tack vare en knarkare kanske aldrig kan bli stort i denna världen? Kanske är ibogain fel sorts buske?


Är det bara den ena sortens bush som får komma fram?

För när det gäller konsten att navigera ibland livets former och färger så är det ofta gamla fördomar som gäller, men frågan är om fördomar för oss framåt eller om de bara fördummar.

 

 

En av hemligheterna med att se måste väl vara ljus?

Befrielsen från beroenden vad kan vara ett starkare tecken på att nå så långt ifrån den Urbota Inskränktheten som möjligt?

 

 Ibogain Befrielsen från Dödsdroger och Psykodroger

 

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s