Sexiga Signaler och Uppresande Beteenden

Mina damer och herrar (tittar mig runt lite snabbt)

Vi har nu kommit till en punkt i livet där vi ska ta upp några frågor som kan vara känsliga för en del. Det kan upplevas såsom stötande opassande eller bara såsom såsigt. Men ändå så är det ganska grundläggande att boota om sina sekvenser och det där med att idka samlag dvs att knolla. Gillar du det?uppresningen1

Det är tydligen en egenskap som gått i arv hos människan till skillnad från tupperware plasten som förökar sig ändå. Oavsett vad du tycker kan det vara bra att veta lite om Lordosis som beteende, för det är inte bara Herrar som reser sig upp när damerna kommer, utan även damer har en tendens att resa upp bakpartiet så att alla hanar verkligen kan se att de har något att försöka göra en lovvärd och god insats gentemot, om inte annat för sitt genoms skull.

Lordosis handlar om Uppresning, eller om man så vill att ”Resa upp den” vilket verkar ha varit en långvarig tradition både hos människan och hos djuren

 

Här ser vi till exempel att katter inte bara är söta leksaker på youtube och så, utan också ägnar sig åt tillverkningen av andra katter. Honkatten idkar här ett så kallat Lordosis beteende varvid bakdelen lyft upp …

Uppresning Lordosis

Det skulle vara en Urbota Inskränkthet för alla katter om de slutade med att ”Resa upp den” ack detta Lordosis beteende som icke så sällan kan leda till en relativt frodig kopulation.

 

Även vargar tycker om att knulla lite då och då & det är inget att käfta om.

Lordisis beteende

Lordosis och det uppresande beteendet kan till och med få djurens konung på fall. För även här har drottningen mycket att säga till om. Dvs ofta bestämmer.

Lordisis beteende

Elefantens Lordosis är dock lite svårare att se för den som inte har ett tränat öga och kan se det hela med en beredvillig inställning.

 

Att detta med uppresning haver en lång och vacker tradition även hos människan kan vi se hos detta vackra antika upplysande föremål i formen av en oljelampa. Doggystyle heter förresten den gamla vackra oljelampan.

Så visst känns det tryggt och bra att ungdomen fortsätter med gamla traditioner

————–

I livet behövs lite av varje

vi vill ha

Hälsokost

Hälsobutik

Hälsokostbutik

.

Svensk FitnessGuru i HongKong Eat Right Martin Lorentsson

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s