Beroende som Urbota Inskränkthet – Metadon Flytande Handbojor?

Urbota Inskränkthet är att minska sitt fria oberoende

Ett bra sätt att göra det är nog att bli beroende av något starkt. Det minskar per definition med ditt oberoende. Ett faktum som gång efter gång visar sig på flera sätt och inte bara genom att folk står och säljer tidningar som faktum eller situation Stockholm.

.

Här ser vi

A HBO Documentary film om Metadon som delas ut på kliniker för att beroende människor ska slippa vara beroende trodde jag men Metadon i sig självt verkar ge ett beroende värre än många andra beroenden och kan man verkligen sluta med det när man vill?

Metadon Beroende verkar inte vara att leka med

Enligt Institutet om Psykdroger och Dödsdroger så kallas metadon för Flytande handbojor! Vågar vi fråga om det finns en värre och mer Urbota Inskränkthet än att frivilligt ställa sig till de flytande handbojornas förfogande?

Vad föder ett beroende i samhället egentligen?

Vad göder ett beroende?

Vad föder ett eller flera oberoenden egentligen?

En kort känsla av frihet som snabbt förbyts i ett tvång att få känna denna sk. frihet vad är väl det?

Ecstacy Hedonismens Fäder Slutar Knarka, Bröderna Paul Ryder i Happy Mondays.

Sekvens efter terapi med ibogain.

Är det av samma anledningar och skäl som det är lönsamt att marknadsföra något som ger beroenden men inte det som skapar och ger oberoenden? Eller hur en höjning av feedbackloopen bakom GDNF den gila deriverade neurotropiska faktorn kan minska ned beroenden och dess potential när dess aktivitet höjs, vilket visat sig med tex Ibogain eller hur en av vår tids meste narkomaner blivit drofri tack vare just ibogain. Är det en saga eller är det frågan om Ecstacy generationen fader själv som nu slutat vara slav åt Hedominsmen? 24 Hour party ppl.

Mycket förvirring och många frågetecken, men är det inte just det, vilket beskriver ett missbruk med sitt fulla pedagogiska värde? Det Urbota I att instränkt vandra i beroendets fåror, eller vad tror egentligen du?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s