Urbota sotar den gångna Inskränkthet

Ack ni ärade läsare och tjärade fjädrar, ett pendrag lång var beskrivningen av ert namn, men så oändligt mycket mer ändå.

Därtill endast nu återstå, att återuppstånden igen såsom en gammal saga om sådd och skörd önska er en vällovligt bördig tid och god jul med klapperti klapperti nederbörd.

God jul och gott nytt år även till Sökmotoroptimering SEO, Sökmotoroptimering och även de två helt ofärdiga sajterna SEO och Sökmotoroptimering. Positiva och glada, varför vara negativa och sura?

spitama

 

 

Silver grå speglingar

Egen Hemsida är ofta lönen värd. Se på denna tex som liten i orden är men såsom ändå geggat sin såshamn i ditt potatismos.

Tack till Hälsokost för all hälsa och tjänare av funktion, tjänare på det gamla året och välkommen det nya. Länge leve Handel Online & den alltigenom skenheliga regeln att  komma in i dig och säga vad som helst, Något som reklamen inte säger sig göra, utan tvärtom gör i sin dagliga verklighet.

Picture

SEO Google och framtiden för alla sökmotoroptimerare och därmed för Sökmotoroptimering. Stort tack till SEO Google Urbota Inskränkthet. Vad kan egentligen vara mer Urbota Inskränkthet än den äldsta traditionen och livets självaste Ur-bootning ?

 

 

 

En tanke på “Urbota sotar den gångna Inskränkthet

  1. Pingback: Google Sökmotoroptimeringens världsmästare och framtid | SEO Google @ Spotlife censur

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s